Installation av Fjärrvärmecentral

SRV Installationer byter ut och moderniserar fjärrvärmecentraler i syfte att våra kunder ska betala mindre till energibolagen. Vi hjälper till med allt från dimensionering till en fulländad fungerande central.

Vi har goda samarbeten med el och styrpersonal så att ni som kund får den lösningen som önskas och passar just er. Vi tar hand om all kontakt med energileverantören och installerar enligt deras standard.

ALLTID Fast pris

Vi levererar och installerar kompletta fjärrvärmecentraler till marknadens bästa priser. Vi utför totalentreprenader enligt ABT06 där vi hjälper er som kund från förfrågan till färdig lösning. Alltid till fasta priser.

Minimalt driftavbrott

Vi garanterar ett kort driftavbrott när vi installerar ny fjärrvärmecentral åt våra kunder. I det allra flesta fall utför vi installationen av fjärrvärmecentralen på en arbetsdag med driftavbrott på en dag.

 

Experter på värmecentraler

Vi har den expertis som krävs för att både leverera och driftsätta samt trimma in er nya fjärrvärmecentral på ett korrekt sätt. I vårt team har vi allt som behövs för att erbjuda våra kunder en komplett energibesparande anläggning.

FJÄRRVÄRMECENTRAL FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

G-Power fjärrvärmecentral är av hög kvalite och anpassas efter kundens förutsättningar och behov både för effekt och storlek för bästa placering i undercentral. G-power fjärrvärmecentral anpassar vi exakt efter kundens behov.

Värmeväxlare från Alfa Laval
Tvåstegskopplad för bättre avkylning.
Styrventiler och ställdon från Schneider.
Användarvänlig reglering med touch dispay från Fidelix
Tryckstyrda cirkulationspumpar typ Grundfos för VS- och VVC-krets.
Värmemängdsmätare, inklusive integrationsverk, temperaturgivare med dykrör.
Avstängningsventiler, manometrar och termometrar.
Smutsfilter på primärledning och sekundärledning ledning.
Flödesmätare för varmvatten.
Avstick för avgasare och filter.

G-Power2AL

TILLVAL VI ERBJUDER

Avgasning och Magnetitfilter
Tryckhållningskärl
Serviceavtal
DUC för fjärrstyrning
Trådlösa inomhusgivare
Gallersektioner runt central
Injustering av radiatorkrets
Växlare för ventilation

En normalbesparing på att modernisera sin gamla fjärrvärmecentral är 8-15%.

Vid inkoppling av  fjärrvärmecentral räknar vi med ca en (1) arbetsdag i driftavbrott gällande kall/varmvatten och värme oavsett årstid.

1_Primary_logo_on_transparent_512

Kontakta oss

Är ni en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller fastighetsbolag som har behovet att modernisera er fjärrvärmecentral? Tveka inte att kontakta oss!

Kundbesök & Offert

Vi kommer ut till er på plats för att göra en inventering av era behov och sedan utformar vi en skarp offert med en komplett och anpassad lösning för er fastighet.

Leverans & Installation

Efter beställning är utförd levererar vi er nya fjärrvärmecentral. Ni kan luta er tillbaka då vi tar hand om hela installationen och håller kunden och boende underrättade om arbetet.

Genomgång & Överlämning

Efter installationen är utförd och överlämning sker har vi tillsammans med kunden och eventuell driftpersonal genomgång av den nya värmecentralen.

Kontakta oss för offertförslag

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Besöksadress

Voltgatan 7
195 60 Arlandastad

Postadress

Box 40
195 21 Märsta

Kontakt

Tel: 08-595 105 70
E-post: info@srvab.se

ha_small