Fjärrvärmecentraler

SRV Installationer byter ut och moderniserar fjärrvärmecentraler. Vi tar hand om hela installationen från idé till färdig lösning

Fjärrvärmecentral till fast pris

Vi levererar och installerar kompletta fjärrvärmecentraler till marknadens bästa priser. Vi utför totalentreprenader enligt ABT06 där vi hjälper er som kund från förfrågan till färdig lösning. Alltid till fasta priser.

Minimalt driftavbrott

Vi garanterar ett kort driftavbrott när vi installerar ny fjärrvärmecentral åt våra kunder. I det allra flesta fall utför vi installationen av fjärrvärmecentralen på en arbetsdag med driftavbrott på en dag.

 

Experter på värmecentraler

Vi har den expertis som krävs för att både leverera och driftsätta samt trimma in er nya fjärrvärmecentral på ett korrekt sätt. I vårt team har vi allt som behövs för att erbjuda våra kunder en komplett energibesparande anläggning.

G-Power Fjärrvärmecentral

G-Power fjärrvärmecentral är av hög kvalite och anpassas efter kundens förutsättningar och behov både för effekt och storlek för bästa placering i undercentral.

G-power anpassas exakt efter kundens behov.

G-Power UM Fjärrvärmecentral

G-Power UM fjärrvärmecentral kommer med fasta växlar storlekar. G-Power UM fjärrvärmecentral kan installeras på golvet eller mot vägg med golvstativ.

Modell: UMi   70 -100 kW     (VS+VV)

Modell: UMi   100 -100 kW   (VS+VV)

Modell: UMa  120 -140 kW   (VS+VV)

Modell: UMa  140 -200 kW   (VS+VV)

Regleringsalternativ: Siemens, Schneider, Fidelix

 

Kontakta oss

Är ni en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller fastighetsbolag som har behovet att modernisera er fjärrvärmecentral? Tveka inte att kontakta oss!

Kundbesök & Offert

Vi kommer ut till er på plats för att göra en inventering av era behov och sedan utformar vi en skarp offert med en komplett och anpassad lösning för er fastighet.

Leverans & Installation

Efter beställning är utförd levererar vi er nya fjärrvärmecentral. Ni kan luta er tillbaka då vi tar hand om hela installationen och håller kunden och boende underrättade om arbetet.

Genomgång & Överlämning

Efter installationen är utförd och överlämning sker har vi tillsammans med kunden och eventuell driftpersonal genomgång av den nya värmecentralen.

Kontakta oss för offertförslag

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Besöksadress

Voltgatan 7
195 60 Arlandastad

Postadress

Box 40
195 21 Märsta

Kontakt

Tel: 08-595 105 70
E-post: info@srvab.se

ha_small