Magnetitfilter för värmesystem

SRV Installation erbjuder installation av patronfilter för vätskesystem och vi erbjuder både leverans och installation av marknadens bästa filter för fastigheters värmesystem.

De flesta vattensystem har behov av någon form av filtrering

Filter används vid bortfiltrering av fasta partiklar och korrosionsprodukter. För värmesystemen erbjuder vi två typer av filter.

För mindre värmesystem används patronfiltren C10 och C20 i rostfritt stål. Filtret monteras runt systemets vattenpump såsom ett delflödesfilter med utbytbara filterpatroner.

För större system används lämpligast påsfilter med magnetstavar. Filtret installeras vid systemets returledning. Påstryckfiltret består av ett filterhus med lock och magnetstavar. Magnetstavarna säkerställer att även de minsta magnetitpartiklar uppfångas effektiv. Filterhuset är försett med en silkorg i vilken den utbytbara filterpåsen placeras. Filtermodulen finns i PVC, stål med polyetenbeläggning eller korrosionsbeständig färg, emalj, galvat eller rostfritt utförande.

Filter-C10M

Låter det intressant? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er. Vi ser fram emot vidare samtal!

Besöksadress

Voltgatan 7
195 60 Arlandastad

Postadress

Box 40
195 21 Märsta

Kontakt

Tel: 08-595 105 70
E-post: info@srvab.se

ha_small